Deprecated: Optional parameter $amount declared before required parameter $current_id is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/robincorba.com/httpdocs/library/class.blog.php on line 80

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /var/www/vhosts/robincorba.com/httpdocs/vendor/smarty/smarty/libs/sysplugins/smarty_internal_runtime_codeframe.php on line 48
Robin Corba - Weekend dulu

30 January 2010

Weekend dulu

Ik heb vandaag naar het winkelcentrum gegaan. In Plaza Indonesia ben ik met Anggie even gaan zitten met een caramel frappucino en een caramel hot chocolate. Lekker genieten van een rustig weekend na een drukke week aan de UI.

Later in de middag ben ik met haar naar de bioscoop gegaan en de film Nine gezien. Deze film heeft een musical-genre, bekende actrices zoals Judi Trench (van Bonds' M) spelen er in mee. Zelfs Black Eyed Peas zanger Fergie speelt hierin mee. Over het algemeen gaat het over een filmmaker die geen inspiratie weet op te doen en in zijn verleden (en heden) een zwak voor vrouwelijk schoon had.

Bij het avondeten heb ik even naar huis gebeld via de WIFI van restaurant Red Tomato. Leuk om te zien dat het in Nederland weer sneeuwt, maar ik vind het lekker om hier in mijn T-shirt te zitten.
Tevens moet ik deze berichten op mijn BlackBerry Javelin schrijven in de taxi, anders heb ik geen tijd om berichten achter te laten. Foto's zal ik dus later toevoegen.

Comments

No comments posted yet. Post a comment

Other recent articles

The Tribute Black

My love for the Royal Enfield brand is growing as I bought another Classic 500 as one of the last produced in the world.

Snow and ice fun!

My wife and dog see snow for the first time, having a lot of fun during our first real this winter together

Our very own house

We bought our first house in the Netherlands.

Archive