23 August 2010

Wanitaku berultah

De vierentwintigste verjaardag van mijn Anggie.

Gisteren is mijn lieve Anggie 24 jaar geworden. We zijn in het begin van de avond naar het Zwitserse Marche restaurant in Plaza Senayan geweest. Ik heb haar familie en vrienden getrakteerd op avondeten in dat mooie restaurant. Ik heb zelf een lekker mals stuk Australische runderlap genomen met aardappelpuree.

Voor Anggie's verjaardag heb ik haar een Apple iPod Touch cadeau gegeven en ze was er heel blij mee. Deze iPod is niet zo groot in omvang en om Anggie te misleiden dat ze er eentje zou krijgen heb ik het cadeau in vijf verschillende dozen geplaatst. Elke doos weer een stukje groter en ik heb ze allemaal verpakt in cadeaupapier. Uiteindelijk kwam ik met een gigantische doos (nog groter dan een standaard verhuisdoos) aanzetten in het restaurant. Wat een aandacht trok ik ermee, zeg,

Ik heb het restaurant verzocht om een verjaardagstaart te leveren, daarbij liepen alle medewerkers van het restaurant mee richting onze tafel in een polonaise met veel harde geluiden. Anggie heeft me via de BlackBerry chat bedankt voor de vele liefde die ik aan haar geef en het vele geduld dat ik heb voor haar soms onrustige temperament. "Graag gedaan, lieverd."

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive