26 September 2011

Voetbal en werk

Over voetbal en mijn werk

Afgelopen weekend wilde ik heel graag naar de Vitesse wedstrijd tegen Exelsior kijken. Helaas lukte dat maar half, de Skype verbinding kwam pas aan het eind van de eerste helft tot stand. Toen waren er al twee doelpunten gevallen. Uiteindelijk, met de hulp van het Skype-account mijn moeder, heb ik toch samen met mijn vader naar de wedstrijd gekeken. Het geluid was een constante hoge pieptoon, maar gelukkig was er beeld. Helaas vielen er geen doelpunten meer.

De volgende dag (vandaag) natuurlijk vroeg opstaan om aan het werk te gaan. Vandaag heb ik een dummy applicatie gemaakt voor de klant (Nestlé Dancow) om morgen op een meeting te laten zien. Met deze BlackBerry app. wil ik graag de interface van het hoofdmenu laten zien. Hopelijk gaat alles goed, anders moeten we het design omgooien.

Verder gaat alles goed op het kantoor. Ik werk elke dag negen uur en daarna blijf ik meestal een paar uur om wat games te spelen of te internetten. Vraag verzoek de office boy om lunch en avondeten voor me te halen zodat ik niet buiten in de warmte hoef te eten. Vandaag heb ik vier boterhammen, Mie Goreng en Bubur Ayam gegeten. Een paar collega's hebben gevraagd of ik morgenavond met ze zaalvoetbal wil spelen, dat lijkt me wel leuk. Ze doen af en toe mee met competities waarbij advertising agencies tegen elkaar spelen.

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive