12 August 2010

Virtual World Flight #01

Mijn wereldvlucht zet zich voort door Vietnam en China.

Vandaag ben ik verder gegaan met mijn wereldvlucht met Microsoft's Flight Simulator X. Ik heb de geparkeerde Beechcraft King Air B350 opgestart in Tan Son Nhut, Ho Chi Minh en ben verder gaan vliegen naar een andere Vietnamese bestemming. Ik ben gegaan naar Hanoi in het noorden van het land, vliegveld Noi-Bai (VVNB). De gehele vlucht was in het donker en de lucht was een beetje dichtbewolkt.

Ik gebruik real-world weather data om zo variatie en meer realisme te hebben. Na het avondeten te hebben genuttigd ben ik verder gevlogen naar Hong Kong's Chek Lap Kok International Airport (VHHH). In de online wereld begon de zon al op te komen en dit leverde een mooi beeld op tussen de wolken door. De landen ging prima en het parkeren van het voertuig ging ook zonder problemen. Ik had echter nog zes procent brandstof over bij mijn landing in Hong Kong en dat is eigenlijk niet goed. Ik weet nog niet wat het internationale minimum is om veilig te mogen landen, maar dat zal wel hoger liggen dan tien procent van de brandstoftank.

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive