21 April 2008

Twee keer meer genieten

Eindelijk heb ik een tweede monitor aangesloten op mijn notebook. Dit is echt zoveel beter, want ik kan nu meerdere dingen tegelijk doen.Helemaal goed te gebruiken tijdens het programmeren van o.a. websites. Het is wel een 2 jaar oude I.T. Works 15" Inch monitor, maar volgens mij kan ik er mijn PS3 op aansluiten. Zoals je misschien ziet op de foto heb ik nu even een kleine kamer waar niet echt een tv in past. De kamer is 2,7m breed en 4,5m lang :P

Het is echter wel even wennen op twee schermen en het is lastig om een mooie bureaubladachtergrond te vinden voor twee monitoren. Iemand tips of suggesties?

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive