4 December 2011

Tough month

Een hectische maand gehad

We zijn inmiddels ruim een maand verder. Het tweede weekend dat ik aan mijn nieuwe huis ben gaan werken ben ik ziek geworden. Ik kreeg veel last van diarree tot er zelfs bloed bij betrokken was, mijn buik deed vreselijk zeer en begon een beetje op te zwellen. Uiteindelijk besloten om naar een ziekenhuis te gaan, daar ben ik opgenomen geweest voor 6 dagen. Na laboratorium onderzoek kwam men erachter dat ik Amoebiasis had, een tropische darminfectie. Deze infectie dood ongeveer 70.000 mensen per jaar, volgens schatting geplaatst op Wikipedia. Ik heb een week na mijn ziekenhuisverblijf antibiotica geslikt en ben er weer volledig bovenop gekomen.

Na dit avontuur ben ik verder gegaan met mijn slaapkamer opknappen. Ik heb het plafond gewit, de vloer helemaal schoongemaakt, vervolgens airconditioning gekocht, de muren geverfd in twee lagen en meubilair in elkaar gezet. Nu staat er een bed, klerenkast, boekenkast en bureau in de slaapkamer. Morgen krijg ik van Sinterklaas een televisie voor op mijn kamer, daar ben ik heel blij mee.

Voor deze week moet ik het concept van mijn afstudeerverslag inleveren bij de HAN. Over zes weken moet ik alweer terug naar Nederland om mijn afstudeerpresentatie te geven. Heel spannend allemaal, zal ik eindelijk na ruim vijf jaar afstuderen? Als alles goed gaat mag ik straks een titel dragen, daar ben ik dan heel trots op. De laatste stappen in mijn studentenleven..

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive