20 August 2008

The final moment

Op 8 augustus j.l. (Datum: 08-08-'08) heb ik dan eindelijk mijn zakenvisum kunnen regelen. Terwijl mijn broer en ouders al twee weken op vakantie waren in Zuid-Frankrijk, boekte ik snel de eerstvolgende ticket naar Barcelona, Spanje. Lekker nog 1 week genieten van de middelandse zon en zee. Het vliegen was echter minder een pretje, want de spaanse vlieftuigmaatschappij stond niet echt bekend om het geweldige Engels dat ze kunnen spreken. Desondanks was ik veilig aangekomen :-)


En toen kwam ik terug van vakantie, net begonnen met vervellen want ik ben toch? aardig verbrandt in de zon. Terwijl ik dit aan het schrijven? zit ik thuis in Arnhem-Zuid. Morgenavond om 18:30u vertrekt mijn vliegtuig naar Frankfurt, daar stap ik over op de grote vlucht richting vliegveld Soekarno-Hatta in Jakarta, Indonesiƫ.

?

Van mijn ouders heb ik al 2.000.000 Roepiah gekregen om te besteden in de Republiek waar ik verblijf. En nog even genieten van mijn lievelingseten hier in Nederland, want zometeen eet ik misschien alleen nog maar rijst! :P

Afwachtend op hoe het zal gaan verlopen, zal ik jullie informeren over mijn geweldige reis.

- - - - - - - - - -I did finally finish my business-visa on the past 8th of August (Date: 08-08-'08) . While my brother and parents were already on two weeks of holiday in southern France, I quickly booked the first flight to Barcelone, Spain. Like this, I can still enjoy one week of mediterrean sun and sea. Flying with a spanish airline company was rather unpleasant, because the crew couldn't speak proper English.? Still, I made a safely little trip.

When I came back I started to loss some skin, because I quite burned in the sun. I'm writing this message from my home in the south of Arnhem. Tomorrow evening at 18:30h I will fly to Frankfurt, and then I'll take the long-distance flight to airport Soekarno-Hatta in Jakarta, IndonesiƤ.

My parents gave me 2.000.000 Roepiah to spend in the Republic where I'm staying. Enjoying my favourite meal here in The Netherlands, because maybe I'm only eating rice from now on! :P

Awaiting how things will turn out to be, I'll inform you all about my great journey.

Comments

wilma

2 September 2008 (17:15 hrs)

Ha die robin, wat leuk dat we al je avonturen zo mee kunnen beleven, leuk hoe je alles omschrijft. Ik hoop dat je weer een beetje opgekapt bent van je diarree !! Heel veel succes met je werk en geniet er van !!!! groetjes wilma en familie Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive