5 May 2008

The Coke Fridge

Whoa, deze moet je echt hebben. Dat is wat ik dacht toen ik deze koelkast zag staan op Marktplaats! Het is een retrostijl Coca Cola koelkast van ruim 2 meter hoog. Het was wel een hele zware, dus in mijn eentje kon ik hem niet de trap af krijgen vanaf de eerste verdieping. Dus met een beetje hulp heb ik hem mee kunnen nemen.

En aangezien ik geen zin had om de kast weer een trap naar boven te tillen, staat hij nu in de keuken van mijn vader.

Als ik dan eindelijk weer een kamer heb, gaat dit schatje met me mee!

Comments

Robin

19 September 2009 (23:56 hrs)

Hoi Oele, Ik heb deze kast overgekocht van een studentenvereniging. Deze koelkast kunnen door bedrijven worden aangeschaft, maar ik weet niet waar dat kan. Ik heb er veel van deze gezien in Maleisi? en Indonesi?. Helaas, ik verkoop hem niet. ;-) Groeten, Robin

oele

19 September 2009 (22:08 hrs)

goedendag, ik heb zo'n kast gezien in Polen en ben ook op zoek naar zo'n ding weet jij waar deze te krijgen zijn of niet? groetjes Oele P.S. verkoop jij de jouwe niet

Joke

6 May 2008 (00:28 hrs)

Leuke foto Robin, wie heeftie gemaakt? Achter jou het kapotte raam nog.......... Tis wel een leuk ding om te zien, dat zie ik eerdaags nog wel. Leg je er een onsje rosbief in of een biefstukje voor je mams? Geintje hoor........ Liefs, Moema Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive