27 June 2008

That '70s Addiction


Okay, ik ben nu echt een fan geworden van deze comedy-serie. Een tijd geleden heb ik oude games opnieuw geïnstalleerd om even te retrogamen ( Ja, zo noemen we dat tegenwoordig ). Zelfs in The Sims 2 heb ik de neighbourhood van Point Place nagebouwd, inclusief de kelder van Forman, Grooves Records en The Hub. Ik heb zelfs extra stuff gedownload online zodat ik de 1978 Vista Cruiser (auto) voor de garage kan zetten.


Online via surfthechannel.com bekijk ik alle afleveringen voor de derde keer. Het heeft iets wat zelfs leuker is dan de humor uit That '70s Show.


Andere topic: ik ben jarig! Geen tiener meer, maar een echte twintigjarige! Een kaartje dat ik heb gekregen vertelt me: Je wordt eindelijk serieus genomen, behalve door je vrienden, maar die deden dat toch al niet. Niemand kan me meer een 'puber' noemen en dat ik geen ellendige jeugdpuistjes meer kan krijgen (ik zeg gewoon dat ik een vreemde uitslag heb).


Veel feest wil ik nog niet vieren, want ik heb de uitslag van dit semester nog niet.? Als ik dit semester niet haal heb ik een jaar studievertraging en kan ik geen stagelopen in september. De uitslag? krijg ik op 30 juni, dus pas als ik het haal wordt het tijd voor een feestje. We hopen het beste!

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive