24 January 2010

Selamat datang

Vandaag ben ik aangekomen op luchthaven Soekarno-Hatta in Jakarta. De vlucht was zeer aangenaam, binnen vijftien uur stond ik alweer op Indonesische bodem. En dat is een persoonlijk record.

Ik heb deze keer gevlogen met Singapore Airlines. Vertrokken vanuit Schiphol, Amsterdam richting Changi, Singapore. Vanuit daar was het ongeveer twee uur wachten voor de overstap en daarna nog een veertig minuten vliegen naar Jakarta. Het eten was vele malen beter dan je zou verwachten in een vliegtuig, helaas was de omelet bij het ontbijt wat minder. De service aan boord was prima en de tijdens de vlucht eigenlijk geen last gehad van turbulentie.

Ik heb een rondleiding op de campus van Universitas Indonesia gekregen van Anggie en twee goede vriendinnen, Marissa en Dahlia. Ik heb nog maar de helft van één van de veertien faculteiten gezien en dat was al even groot als de HAN in Arnhem.

- - - - - - - - - -

I arrived at the Soekarno-Hatta airport in Jakarta today. The flight was pleasant, I stood on Indonesian soil within fifteen hours. That is a personal record.? Anggie and two good friends, called Marissa and Dahlia,? gave me a short tour around the Universitas? Indonesia campus.

- - - - - - - - - -

Saya datang ke bandar udara Soekarno-Hatta, Jakarta hari ini. Dalam lima belas jam saya pulang di Indonesia lagi. Saya lihat Universitas Indonesia juga. Terima kasih untuk Anggie dan teman-teman yang baik, Marissa dan Dahlia.

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive