6 January 2010

New year, old memories

Een terugblik op het jaar 2009.

Een nieuw jaar, een frisse start. Afgelopen jaar zijn er veel dingen gebeurd en daarom schrijf ik onderstaande lijst met gebeurtenissen die ik niet zal vergeten. Je kan op mijn weblog ook zoeken op een ander gewenst jaartal.

Laatste maand Indonesiƫ voor stage
Het is de laatste maand van mijn eerste stage. De reis naar Indonesiƫ heeft me echt veranderd, vooral innerlijke rust. In deze periode ga ik nog even een weekendje op vakantie naar Bali met mijn vriendin Anggie.

Medezeggenschap HAN begonnen
Ik vertegenwoordig alle Techniek studenten wanneer ik voor onbepaalde tijd in het Dagelijks Bestuur van de faculteitsraad, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen stap.

Onterecht arrestatie
In de maand april wordt ik door agenten van de Koninklijke Marechausse gearresteerd in het centrum van Arnhem. Na een uur wordt ik al vrijgelaten met een excuses; een misverstand in de videobewaking.

SV Roderick erkent nieuwe (vice) voorzitter
In de maand maart begin ik mijn ambstermijn als vice-voorzitter van Studentenvereniging Roderick te Arnhem. Later, in de maand november, zal ik de functie van voorzitter betreden.

Pokertoernooi
Ten noorden van Arnhem ligt het dorp Velp. Hier doe ik vijf avonden mee met het nationaal toernooi: Pokerkampioen van Nederland.

Beste zomervakantie ooit
In de zomer van 2009 ga ik drie weken terug naar Indonesiƫ: bezoek aan de Borobudur, 14km wildwater raften en romantische avonden met mijn vriendin. Terugkomst in Nederland is kort: binnen 24 uur vliegtuig naar Zuid-Frankrijk voor drie weken aan het strand liggen.

- - - - - - - - - -

A new year, a fresh start. I have done a lot of things past year, let me give you a short summary. You can also check other stories from earlier years on my blog.

Final month in Indonesia for internship
It is the last month of my first internship. This trip to Republic Indonesia has really changed me, it especially gave me inner peace. In on eof these final weeks I went to Bali for a weekend holiday with my girlfriend Anggie.

Student representative at HAN
I am the spokesman for all students doing Technology bachelors, in februari I join the Council Board of my faculty of the HAN University.

Unjustified Arrest
In April last year I was arrested by officers of the Koninklijke Marechausse (military and royal police force) in downtown Arnhem. After one hour in a temporary cell I was released with an apology; miss communication with the video surveillance.

Fraternity Roderick accepts new (vice) president
In March I started working as vice president of my student' union (fraternity) Roderick in Arnhem. Later, in November, I promoted to president.

Poker Tournament
North of Arnhem lies a village called Velp. I enter a Dutch national tournament Texas Hold'em: Poker champion of The Netherlands.

Beste summer ever
In the summer of 2009 I return to Indonesia for three weeks. I visit Bandung, Yagyakarta, the Borobudur, did 14km of wildwaterrafting and had some romantic night with my girl Anggie. Upon my return in the Netherlands I took a plane to southern France within 24 hours to sun bathe at the Mediterranean Sea.

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive