10 May 2008

MyTube V1.0

Het kostte me wel twee volle dagen om het af te krijgen maar het is nou eindelijk af. Een online videospeler heb ik gemaakt met Flash, waarop ik mijn video's zal afspelen en delen. Leuk kleinigheidje voor tussendoor en tevens goed voor school, want voor mijn huidige project moet ik een interactieve applicatie bouwen in Flash. Dit was dus wel een goede oefening. Om te laten zien dat het werkt heb ik een filmpje online gezet dat lijkt op het onderwerp van mijn project. Bekijk de video? Spin op mijn videospeler.

Comments

Robin Corba

11 May 2008 (02:14 hrs)

Bedankt voor de tips, ik heb echter een voorkeur voor een rewind-button i.p.v. stopknop werkt hetzelfde alleen zonder een pause() command. Daarvoor heb je immers al een pauze-knop voor. Buffertime staat op 100 max. Dat is 1 sec geloof ik.

Ka Wing

10 May 2008 (18:46 hrs)

Leuk player(tje). Even paar tips: rewind knop, stop knop van maken. als je op de stop knop klikt, geef een seek mee met een waarde van 0. Dus seek(0). Pauzeer 'm daarna, pause(). Heb je ook een buffertime ingestopt? Mijn internet is nogal snel, dus merk ik niks van de stream. (Wel een if statement bouwen om te weten of die gestopt is. Want je wilt niet op de play knop drukken weer h?. Als je dit niet snapt, kom je vanzelf wel achter). Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive