20 October 2011

My first place

Vorig weekend heb ik een auto met chauffeur gehuurd om op zoek te gaan naar een nieuw onderkomen in West Jakarta. De hele dag hebben we rondgereden en verschillende huisjes bekeken, zelf een paar keer gebeld om te vragen hoe duur het is om een stuk grond te kopen in Jakarta. Aan het einde van de avond had ik afgesproken met de eigenaar van een huurhuis; een multy-family huis waarin vier units bevinden. De unit heeft twee grote slaapkamers, een keuken, woonkamer, badkamer en schoonmaakruimte. Het heeft wel een behoorlijke opknapbeurt nodig en dat wil ik wel graag doen als dit mijn eigen (eerste) huurhuis wordt.

Ik was nog niet zeker of mijn nieuwe afstudeeropdracht werd goedgekeurd door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, maar gelukkig kwam deze goedkeuring een dag later. Daarnaast wil de managing director van Publicis Indonesia mij zeker een vast contract aanbieden dus ik heb een goed gevoel over volgend jaar. Voor mij genoeg reden om komend weekend een jaarcontract te tekenen voor dit nieuwe huurhuis vlak achter mijn kantoor.

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive