30 November 2008

My fairy king

Een dagje mijn haren verwennen in de lokale Indonesische kapsalon.

Vandaag is het precies twee maanden geleden toen Anggie en ik elkaar voor het eerst vriendje en vriendinnetje noemen. In de tussentijd zijn we naar veel verschillende plaza's geweest, vier keer naar de bioscoop gegaan en elke keer als we samen waren ergens uit eten gegaan waaronder ik haar een keer heb getrakteerd op een dinneetje bij de vijf sterren hotel JW Marriot. Daarnaast zijn we twee keer naar de kapperssalon gegaan, maar niet alleen om mijn geweldige blonde haren bij te knippen.


Op enig aandringen heb ik mijn haar ook een paar keer in een cremebad gedaan. Deze keer heeft de behandeling, dat ongeveer een uur duurt, mijn kapsel wat meer volume gegeven en het ruikt lekker naar avocado. De vorige keer nam ik de aardbeiengeur (Ja, ik weet het). Ik moet toch toegeven dat het erg lekker ruikt na afloop en Anggie vindt het ook prettig. Vandaag heb ik ook mijn bakkebaarden ingekort en mijn sik weggehaald. Het komt toch wat frisser over. :-)

- - - - - - - - - -

It has been exacly two months ago when Anggie and me officialy started a relationship. Between then and now we have been to a lot of different plaza's and malls, we have been to four different movies and everytime we got together we ate at restaurants or foodcourts. One time a treated us both to a nice dinner at the five star hotel JW Marriot. We have also been to a barber salon twice, but not only to cut my great blonde hair.

After been pushed for a while I gave in and also took a cream bath for my hair. This treatment takes about an hour and when it's finished my hair has more volume and smells nicely like avocado. Last time I took the strawberry one (Yes, I know). I have to admit that my hair smells nice after spending half a day at such a salon and Anggie also likes it. Today I also shortened my sideburns and shaved my goatie. It looks now more fresh and clean. :-)

Comments

Joke

3 December 2008 (18:39 hrs)

Hehe.... :-P It was a JOKE...

Robin

3 December 2008 (04:35 hrs)

He, das lullig :P Ik had je al gezegd dat ik het zwart zal gaan verven :P

Joke

30 November 2008 (21:02 hrs)

Volgens mij staat het heel netjes... foto???? Je moet er wel een beetje als net zakenmenneke uit zien, he? Als ik jou was, zou ik het eens zwart verven,..vindt Anggie vast ook gaaf... (............ :-P..........) Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive