14 September 2011

Mission determined

Mijn afstudeeropdracht staat eindelijk vast.

De derde dag op het kantoor van Publicis heb ik gehad. Deze eerste week lijkt heel lang te duren. Vanochtend had mijn baas Matthijs Wiggers een gesprek met ene Jason van Dancow, Nestlé. De oorspronkelijke opdracht, het ontwikkelen van een dynamische website incl. BlackBerry en Nokia applicatie voor het Parenting Center, is komen te vervallen. Gelukkig is er een alternatief waar we direct mee aan de slag kunnen gaan. Dancow wilt een dynamische BlackBerry applicatie hebben dat een nieuw melkproduct promoot en werkende moeders aanzet om op hun dagelijkse calcium inname te letten.

Wist je dat een volwassen mens (tot 50 jaar) wordt aanbevolen om dagelijks 1.000 mg calcium te consumeren? En dat vrouwen boven de 50 zelfs beter 1.300 mg calcium per dag kunnen nemen? De menopauze schijnt een enorme invloed te hebben op de botstructuur en daarmee de sterkte van het bot sterk achteruit.

Terug naar de opdracht. Ik heb de HAN direct gevraagd om opnieuw goedkeuring te geven voor deze opdracht. Deze heb ik gelukkig gekregen, maar ze wezen mij er op dat ik twee weken te laat ben begonnen met werken. Ik moet minstens 800 uur werken voor mijn afstudeerperiode, dus ik zal 9 uur per dag moeten werken i.p.v. 8 uur per dag. Dat lijkt me niet zo'n probleem, vergeleken met de heftige werktijden die Anggie soms heeft.

Ondertussen moet ik nog steeds wennen aan mijn kostkamer. Het is een kleine kamer, maar dat is niet echt een probleem. Ik heb helemaal geen meubilair, dus ik kan veel spullen niet kwijt. Dat ligt allemaal op de grond en soms moet ik nog op de grond indoMie eten. De douche heeft geen heet water, net als Depok, dus dat is ook nog even wennen. Anggie zegt dat als ik geduldig ben dat alles vanzelf weer goed komt.

Morgen ga ik verder schrijven aan het Plan van Aanpak en een uitgebreide beschrijving van de opdracht maken. Verder heeft Wiggers me gevraagd om mee te gaan naar een gesprek met een klant, de Pizzahut wel te verstaan. Nu ga ik slapen.

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive