9 July 2010

Memfotokan

Een kleine photoshoot op de fakulteit economie van de Universitas Indonesia.

Vandaag had ik een photoshoot op de Fakultas Ekonomi van de Unversitas Indonesia. De economen hadden buitenlanders nodig ter promotie van hun internationale studies. Ze waren naar mijn faculteit gekomen omdat de zomervakantie al was begonnen en er geen lessen worden gegeven. Alleen mijn BIPA programma geeft les tijdens de zomer.

Volgens mij heeft iedere faculteit economie van elke universiteit betere faciliteiten dan andere dan de andere faculteiten. Hier is dat ook het geval. In het midden van het plein op de economie faculteit staat een grote fontein met het UI logo. Het gebouw zelf is voorzien van dure design meubilair, tapijt en een lift. Verder staan er een behoorlijk aantal flatscreens voor computers en grote mooie letters.

Het maken van de foto's ging goed. Met een grote Nikon camera zijn er iets minder dan honderd foto's gemaakt van mij samen met Lee Suk Min uit Zuid-Korea en Shiori uit Japan. Een beetje in de zon op het gras liggen of op een bankje. Het verliep allemaal redelijk rustig.

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive