25 December 2010

Makan malam Natal

Kerstdinner in de Kuningan Suites samen met Anggie.

Gisteren op kerstavond heb ik samen met Anggie een gezellig dinner voor twee gehad. We gingen naar het Pastis restaurant in het Kuningan Suites hotel in het centrum van Jakarta. We hebben heerlijke aspergesoep, geimporteerde New Zeelandse tenderloin, fusilli bolognaise en pudding gehad. Daarbij heb ik een wijntje genomen en Anggie een cocktail van Lychee.

Ik heb Anggie een nieuwe HP Mini netbook cadeau gegeven en ik heb van haar een paar luxe schoenen gekregen van het merk Pedro.

Aan het einde van de avond werden naamkaartjes getrokken en verschillende prijzen weggegeven. Plotseling werd mijn naam omgeroepen. Ik kreeg een gratis hotelkamer met ontbijt voor twee aangeboden voor volgend jaar. Na het eten hebben we een Kahlua genomen.

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive