30 December 2010

Kampus sekali lagi

Vandaag ben ik teruggekeerd naar de campus van Universitas Indonesia. Twee weken geleden heb ik daar mijn minor Indonesisch met een A- als gemiddelde score afgerond. Deze keer heb ik mijn nieuw DSLR camera meegenomen en heb ik een aantal foto's genomen. Daarnaast heb ik van mijn vrije tijd gebruik gemaakt door een fiets huren. Op vertoon van een studentenpas kan je gratis een fiets huren op de campus.

Fiets huren

Rektorat Universitas IndonesiaDit is het Rektorat, het grote administratiegebouw van de UI. Hier heb ik twee maanden geleden een photoshoot gehad voor het nieuwe company profile van de universiteit. In de buurt van dit gebouw zit ook een EHBO-post en daar staat altijd een ambulance klaar. Verderop in de campus heeft de Unversitas Indonesia ook haar eigen ziekenhuis.

Gedung 6, FIB UIDit is gebouw zes van de Fakultas Ilmu Pengetahun Budaya. Hier heb ik het grootste deel van mijn lessen het afgelopen jaar doorgebracht. Binnen hangen veel posters van verschillende landen. De lessen uit mijn eerste en tweede semester waren op de begane grond. Mijn derde en laatste semester was op de derde verdieping, onder het dak.

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive