25 September 2008

It's a wonderful life

Lekker uit eten in de foodcourt en naar de film gaan in Jakarta.

Gisteravond ben ik weer gaan eten bij een Plaza, deze keer in de foodcourt van Senayan City. Samen met mijn collega Dhiesta en haar vriendje Divi zijn we are naartoe gereden. Normaal neem ik graag iets wat ik ken van het westen, maar deze keer nam ik Japanse Noodles. Alhoewel ik sinds mijn verblijf hier een paar tientallen keren gebruik heb gemaakt van de chopsticks, heb ik hier nog steeds een beetje moeite mee.

Nadat mijn maag gevuld is met de noodles en een blikje Coca Cola, zijn we naar de bioscoop Permiere XXI gegaan. Voordat we de kaartjes gingen halen, gingen we eerst wachten op Anggie: een leuke meid die ik op dit moment date. De dames wilden graag Mama Mia zien, maar voor deze film waren we te laat. Verder bleef er weinig keus over en gingen we naar Rescue Dawn, een film over een waargebeurd verhaal tijdens de Vietnam-oorlog in 1965. Niet echt een romantische film, maar de bloedvergoten scenes kunnen mensen ook dichter bij elkaar brengen, hehe.


Morgen kan ik helaas niet uitgaan, want komend weekend ga ik op vakantie naar Anyer. Een hotel resort op een tropisch eiland vol met palmbomen. Ik neem mijn fotocamera mee en schrijf in mijn weblog dan weer zo'n fantastisch verhaal. Volgende week heb ik geen internet, want dan heb ik vrij van het kantoor i.v.m. het Suikerfeest (Lebaran), dus het gaat even duren voordat ik verslag kom brengen. Tot dan, ga ik genieten van mijn vakantie!

- - - - - - - - - -Last night I have been eatin' at another Plaza, this time in the foodcourt of Senayan City. I went to that Plaza by car together with my colleague Dhiesta and her boyfriend Divi. Normally order something that reminds me of the west, but this time I choose Japanese Noodles. Though I've been using alot of chopsticks since my arrival, but I'm still having trouble using them.

After finishing my dinner with the Noodles and a can of Coca Cola, we went to the theather Premiere XXI. Before I bought the tickets, we rendezvous with Anggie, a nice girl I am dating at the moment. The ladies wanted to see Mama Mia, but unfortunatly we were too late to see that movie. So we saw the movie Rescue Dawn instead, a -based a on true story- warmovie about Vietnam in 1965. Not really romantic, but the bloody scenes can also bring people closer together.

I cannot go out tomorrow, because next weekend I'm takin' a holiday to Anyer. A hotel resort on a tropical island full of palm trees. I'm taking my photocamera and then I'll write some more stories on my blog. I don't have any internet next week, because I have a week off from the office because of Lebaran (the end of the Ramadhan) and I have no internet at home or near my house. Untill then, I'll be enjoying my holiday!

Comments

Anggie Agustina

7 October 2008 (07:02 hrs)

^_^ Ja, dat is klopt! de bloedvergoten scenes kunnen mensen ook dichter bij elkaar brengen.. hehe

Joke

30 September 2008 (23:31 hrs)

http://nl.youtube.com/watch?v=teWFnLqjnuY

Joke

30 September 2008 (23:20 hrs)

http://nl.youtube.com/watch?v=iyfu_mU-dmo Mooi nummer........ ;-) groetjes, ma. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive