1 April 2010

Hari libur Paskah

De pasar BIPA was een groot succes, de tentamens zijn zeer goed gegaan en ik plan een leuk weekend voor Anggie en mij.

Morgen is het pasen en ook in Indonesië is dat een feestdag. Ik ben van plan om samen met Anggie naar Bandung te gaan en daar een romantisch weekend met z'n tweëen door te brengen

Vorige week heb ik ook de cijfers binnengekregen van de midden semester tentamens. Het ziet er allemaal wel mooi uit, dus ik ben tevreden met de gang van zaken.

Afgelopen maandag was de Pasar BIPA op school, elke buitenlander die Indonesisch studeert moet iets verkopen uit eigen land. Ik heb besloten om de chocoladetaart Arretje Nof, van oma's recept, te maken. Het was een groot succes! Binnen vijftien minuten nadat de pasar begon was alles al op! De zondag ervoor ben ik vijf uur bezig geweest om al die taarten te bakken en ik stond versteld met de snelheid waarop alles verkocht. De andere vier europeanen in mijn groepje konden hun eigen spullen nauwelijks verkopen, want veel Indonesische bezoekers wilden allemaal 'kue coklat dari Belanda'. Boven het standje stond het menu van 'Kelompok Eropa' waarop ik onder Arretje Nof had geschreven "Resep dari Nenek Belanda", oftwel familierecept van Nederlandse oma.

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive