12 February 2008

Guns of the Patriots

Vier maanden na vandaag zal de laatste game uit de Metal Gear saga wereldwijd uitkomen. Kojima Productions Japan heeft dat enige tijd geleden bekend gemaakt. Na de release van Metal Gear Solid in 1998 zijn er nog negen producten met deze naam verschenen. Wonderbaarlijk heb ik ze allemaal, op eentje na dan ;-) De laatste game is deel vier van de PlayStation-verhaallijn. Er zijn namelijk eerdere verhalen vanuit de NES en MSX. Hideo Kojima heeft aangegeven dat alle vragen beantwoord zullen worden in het spel. Volgens de media wordt dit wellicht de game van het jaar. Na 20 jaar Metal Gear heeft het team van Hideo een behoorlijk aantal fans weten te krijgen, vandaar ook een aanbieding in combinatie met een PS3 in juni.

Het wordt nu een kwestie van aftellen, een periode van discussieren op forums en hyves over de mogelijke verhaallijn. Ik beheer namelijk de grootste MGS-hyve dat er op het internet te vinden is. Kom eens een keertje kijken op MGSfans.hyves.nl.
Citaat
Some legends must die

?

Oh ja, vandaag is mijn broertje 18 jaar geworden! Direct rijlessen genomen uiteraard, want hij is helemaal gek van auto's...

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive