30 April 2008

Grand Theft Auto IV

Het is Niko Bellic in Liberty City, mensen. De stad waar GTA III bekend mee werd en de stad waar het allemaal gebeurd in de georganiseerde misdaad.? Het spel kreeg ik precies op 29 april op de deurmat via consoleshop.nl, waar ik een pre-order had staan sinds oktober 2007.

Wat een gruwelijke game zeg! Graphics zijn echt zoveel beter dan de PS2, de gameplay is ook sterk verbeterd. Zo is schieten met je Micro Submachine Gun uit je Blista Compact auto, terwijl je van radiozender Electro Shoc wisselt nog nooit zo makkelijk geweest! De details zijn ook geweldig, zo zie je alle kreukels of krassen? van botsingen in je auto en kogelgaten verschijnen precies op de plek dat je getroffen bent (in je auto dan he). Als je low on health bent, zal je pak ook een beetje naar bloed ruiken en zien. Dit zou weleens game of the year 2008 kunnen worden!

Echter sluit ik MGS4:GOTP natuurlijk niet uit, als die-hard Metal Gear fan.

Ook de multiplayer is erg verslavend, wel een beetje jammer dat het PlayStation Network er een 24 uur uitlag, omdat er massaal teveel mensen online gingen met deze nieuwe game. Geweldig om in teams te werken met m'n Bluetooth headset en dan te overleggen over de strategische waarde van een driveby.

Kort gezegd, een supergame van de Next Gen consoles!

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive