26 August 2011

Gie naar Nederland

Mijn vriendin komt weer naar Nederland

Nog twee nachten slapen en dan komt mijn vriendin Anggie weer naar Nederland! Toen ik een retourticket voor haar had gekocht bij D-Reizen heb ik direct ook voor haar beste vriendin Marissa een ticket gehaald, dit laatste op de kosten van Erik natuurlijk. Anggie komt zondagochtend om zes uur aan, dus we moeten heel vroeg opstaan om op tijd in Amsterdam te zijn.

Ze zal tot en met 9 september in Nederland blijven en dan vliegen we samen terug naar Jakarta waar ik mijn afstudeerperiode zal gaan starten bij Publicis Metro Indonesia. We hebben veel op de planning staan, zo gaan we bijvoorbeeld een aantal dagen naar Rome, Keulen, Den Haag, Amsterdam en Brussel. Ik wilde graag ook naar Parijs gaan met haar, maar ik heb mijn vakantiebudget al uitgegeven aan de tickets Jakarta-Amsterdam en Amsterdam-Rome. Dus dat vind ik heel jammer.

Anggie was vier dagen geleden jarig geweest, ze heeft van mij nog geen cadeautje gekregen. Die moet ze maar zelf komen ophalen hier in Arnhem. Wel had ik twee weken geleden een verjaardagskaartje gestuurd, maar die kwam niet op tijd aan. Dat was ook wel te verwachten.

Als ik straks in Jakarta werk wil ik graag z.s.m. een leuk huurhuisje zoeken samen met Anggie. Als de tijd dan rijp is en we zullen trouwen, kunnen we direct in ons eigen huisje wonen.

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive