19 November 2008

From Jakarta With Love

In James Bond stijl breng ik u een trailer van de film over mijn stage in Bekasi, Indonesi?.

Vandaag publiceer ik de trailer van mijn nieuwe film over mijn stage in Indonesiƫ. Ik ben nu al drie maanden hier, ik heb heel wat foto's en video's gemaakt en daarnaast eet ik ook nog elke dag rijst, kroepoek en sambal. Terwijl ik in mijn vrije tijd een film maak op DVD voor het thuisfront, heb deze aankondiging gemaakt.

Deze aankondiging bevat nog geen beeldmateriaal van Jakarta, om zo de spanning hoog te houden. Geheel in James Bond-stijl vertel ik u: in februari 2009 is deze productie afgerond!


- - - - - - - - - -Today I release this trailer regardig a film I am currently producing about my internship in Indonesia. I have been here for over three months, gathered a lot of photos and videos and eating every day rice, kroepoek and sambal. While I'm creating this film on DVD in my free time, I show you all this announcement.


This announcement doesn't contain any imaging of Jakarta itself to keep this film interesting for the people back home. Complete in James Bond style I'll tell you: in february 2009 is this production completed! -Dutch only-

Comments

Joke

20 November 2008 (19:19 hrs)

Toch nog eens goed gekeken... Ik zag best wel wat *Bintang-blikjes* onder je spiegel staan... hahaha. Mooi dekbed ook trouwens met rozen. Enne... die sik en bakkenbaarden staan ook best wel gaaf. Je kan heel goed een filmpje maken, zou dat best van je willen leren (als hobby) als je terugbent :-). Chapeau... een 10+ voor je trailer ! Je moema....

Joke

20 November 2008 (14:03 hrs)

Heel mooi gemaakt Robin !!!! Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive