6 August 2011

Dos cerveza

Op vakantie geweest in Benidorm

Afgelopen zomer ben ik met mijn ouders en broer voor de laatste keer samen op vakantie gegaan. Mijn moeder wilde niet graag meer naar een camping in Zuid-Frankrijk gaan, dus mijn ouders hebben een andere bestemming uitgekozen terwijl ik druk was met het regelen van mijn afstudeerplek. Ze hebben uiteindelijk gekozen voor Benidorm, Spanje.

Het weer is daar ontzettend warm, elke dag wel minstens 35 graden in de zon. Helaas had ik veel last van mijn zonne-allergie en moest ik vaak in het hotel blijven vanwege pijn en jeuk op mijn huid. Desondanks was het een leuke vakantie geworden. Elke dag konden we ontbijten en avondeten in het hotel en het strand was ook heerlijk. Het zand was heel zacht en de zee was helder blauw. Regelmatig speelde ik met mijn ouders een potje schaak, meestal in combinatie met een aantal biertjes. Tot mijn verbazing ging het nog vrij gelijk op en heb ik met bijna met dezelfde regelmaat verloren en gewonnen.

Op de Nederlandse televisie is er een Belgisch programma te zien genaamd Benidorm Bastards, dat gaat over bejaarden die abnormale dingen doen voor de entertainment. Soms kan ik wel zien waarom dat programma zo heet, er zijn veel oude mensen hier op hun vakantie. Maar het aantal jongeren is ook niet klein, vooral 's avonds zie je ze zitten op terrasjes aan de boulevard. Daar worden soms ook kleine shows gegevens, zoals een koppel dat de salsa (of tanga) danst of een man in een vreemd kostuum die loopt te dansen.

Ik had mijn camera en camcorder meegenomen, maar het aantal foto's en video's die ik heb gemaakt waren niet veel. Elke keer als ik in het hotel bleef vanwege mijn allergie, ging ik verder werken om mijn nieuwe project Tempat Gue.

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive