31 January 2010

Di luar rumah

Een zondag(je) uit met 'mijn' Indonesische familie.

Samen met 'mijn' Indonesische familie ben ik vandaag een dagje uitgegaan. Anggie, haar moeder; Ibu Endang, haar zus; Nadia, haar zwager; Elias en hun kind Reyvan. We zijn eerst La Mien gaan eten, Chineze noodels; erg lekker. Vervolgens hebben we wat formele kleren voor Anggie's nieuwe baan gekocht. Vervolgens heb ik een nieuwe PS3 controller gekocht, uiteraard een neppe variant.. zolang het maar werkt ;-)

Anggie, Ibu Endang en ik

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive