24 April 2008

De nachtbraker van de week

Het is nu vijf uur 's ochtends en ik heb de hele nacht doorgewerkt om mijn competentie aan te tonen voor school. In dit geval moet ik met Flash een product (applicatie)? realiseren dat zich volledig aanpast aan de inhoud van een XML-bestand. Echt zeer frustrerend, helemaal naast het feit dat er een bepaald probleem in mijn besturingssysteem zit waardoor ik tabs in het XML-bestand niet kan uitlezen. Volgens de docent kan ik hier niets aan doen, maar dat ik wel een oplossing hiervoor moet vinden. Uiteindelijk heb ik elke tab vervangen door vier spaties, waardoor het wel werkt...

In ieder geval behoorlijk vervelend en ik ben erg uitgeput. Over vier uur hoor ik of ik geslaagd ben. Ik ben echter bang om te gaan slapen, want dan ga ik me zeker verslapen en dat kan me de kop kosten. Dus, dan maar een paar biertjes opentrekken en televisie kijken tot de ochtend valt. Zucht....

Dit is niet de eerste keer dat ik 's nachts moest werken om dit soort dingen; deze week al drie dagen. Ik schrok een beetje van de wallen onder mijn ogen, dus ik heb ff een foto gemaakt met mijn webcam om het te laten zien. Gelukkig volgende week meivakantie en heb ik een aantal dagen om bij te komen :-)

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive