9 July 2009

De dag erna en de dag ervoor

Mijn maat Erik Stolman kan toch niet zo goed tegen de sterke Bacardi 151.

Dag 6/21

Erik heeft het nogal gemerkt dat hij twee dopjes Bacardi 151 heeft gedronken. In eerste instantie had hij vernomen dat dit drankje een alcoholpromilage heeft van 25 procent, maar dit was een communicatiefout want het bevat namelijk een 75.5 procent. Het duurde tot 5 uur 's middags voordat Erik er weer een beetje bovenop was, zijn maaginhoud (inclusief Hoka Hoka Bento vis) had hij helaas een paar keer gedag moeten zeggen. Gelukkig waren we met z'n allen (Anggie, Marissa en ik) aanwezig om de nodige hulp aan te bieden en is Erik er heelhuids bovenop gekomen. :-)

Vanavond vertrekken met de nachttrein richting Jogyakarta, deze reis duurt ongeveer 8 uur. Hier verblijven we tot zondagavond.. dus tot dan; geen updates via het internet.

Comments

Evert

15 July 2009 (21:12 hrs)

Hey vrienden! Zijn jullie alweer terug uit Jogyakarta? We zijn hier met z'n allen razend benieuwd hoe het met jullie gaat, en kijken dus uit naar de volgende update! Overigens lukt het reageren niet altijd. Willeke heeft het al eens geprobeerd, wat niet lukte, en mij is het ook al eens niet gelukt! Groetjes, en veel plezier, Evert Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive