1 October 2010

Bersama dua tahun

Twee jaar samenzijn gevierd met mijn Anggie

Gisteren was de dag dat ik twee jaar samen met Anggie een relatie heb. Na school en twee uur sporten ben ik naar een drukkerij geweest om een fotoalbum te laten maken. Ik heb in Photoshop 21 pagina's gemaakt vol met foto's van de afgelopen twee jaar. Van onze reizen naar Bali tot Nederland, van het uitgaan met vrienden tot een kerstdiner. Aankomende zaterdag of maandag is deze pas af, dus ik kon het niet aan haar geven. In plaats daarvan heb ik Anggie een waardebon gegeven waarop staat dat ze het volgende krijgt:

- Een bosje bloemen
- Een vet gave fotoalbum
- Een extra 365 dagen vol liefde

Het bosje bloemen waren twee rozen, een rode en een witte. Ik gaf haar eentje voor elk jaar dat wij samen zijn. Ik had van Anggie ook een cadeautje gekregen. Dat had ik helemaal niet verwacht. Ze gaf mij een kussen met daarop een foto geborduurd. De foto is gemaakt op de eerste dag dat wij nar Bali gingen afgelopen maand augustus. Eronder staat tekst: "Our 2nd year.. and getting stronger.. 30 09 2010 Luv Gie".

's Avonds kwam ik aan bij haar kostwoning en zijn we gaan eten in een nette pizza restaurant, Izzi Pizza, dat redelijk dichtbij haar verblijf zit. Daarna zijn we een uur gaan bowlen. We hebben vier keer gespeeld, waarvan we allebei twee keer hadden wonnen. Om half elf werd het hoog tijd om Anggie terug te brengen, vandaag moest ze om zeven uur 's ochtends Indonesische taal lesgeven.

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive