10 August 2010

Bali dan pacarku

Voor de tweede keer naar het eiland Bali geweest samen met Anggie, Bobi en Erik.

Afgelopen zaterdag ben ik samen met mijn Anggie, Bobi (Marissa) en Erik naar Bali geweest. Voor mij was dit de tweede keer. Ik had van mijn eerste bezoek aan dit Indonesische eiland geen goed gevoel overgehouden. Dit kwam door de overweldigende drukte van verkopers die me van alles wilden aansmeren. Deze keer had ik daar gelukkig geen last van waardoor ik goed kon genieten van mijn weekendje weg van de stad Depok.

Zaterdagochtend om vier uur stonden Anggie en ik op om naar het vliegveld Soekarno-Hatta in het westen van Jakarta te gaan. We kwamen aan om tien uur 's ochtends in Denpasar, Bali. We hebben een auto met chauffeur gehuurd en zijn deze eerste dag naar verschillende locaties geweest. Als eerste gingen wij naar de 'Water Blow', een kust waar de zee met grote golfen tegen een kliffen aanslaan. Er was ook een mooi open grasveld met bomen geplant namens tientallen landen. Vervolgens gingen we naar het strand. Om het strand te bereiken moesten we eerst door een kleine klif tussen de rotsen lopen. Het strand is prachtig mooi, het water is zo helder.

Op de zondag zijn we naar het eiland Penida geweest. Daar hebben we op een bananenboot gezeten aan zijn we wezen snorkelen. Ik ben op de foto geweest met een reuzenschildpad en we de mensen aanwezig op het eiland waren zojuist naar een hanengevecht aan het kijken. Verder ben ik samen met Anggie gaan strandvolleyballen tegen Erik en Bobi.

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive