14 February 2011

Back in town

Een maand terug in Nederland, mijn laatste studiejaar.

Al ruim een maand heb ik niets meer in mijn weblog geschreven. Hoog tijd om een samenvatting te geven wat er allemaal is gebeurd in de tussentijd. Op 16 januari j.l. ben ik vertrokken uit Indonesiƫ nadat ik een jaar lang mijn minor 'Bahasa Indonesia' aan de staatsuniversiteit heb gevolgd. Afscheid nemen van mijn vriendin Anggie was een van de moeilijkste dingen die ik tot nu toe heb moeten doen. Eenmaal terug in Nederland ben ik begonnen met verhuizen van mijn studentenkamer in de Spijkerlaan naar mijn ouders in Arnhem. Mijn oude Coca Cola koelkast heb ik verkocht aan studie- en verenigingsgenoot Arjan Kwakkel.

Ik verblijf nu bij mijn ouders tot het einde van mijn studie aan de HAN. Dit is mijn laatste studiejaar, dus ik heb mijn diploma in januari of februari volgend jaar op zak te hebben. Op dit moment heb ik alweer twee weken college achter de rug. Ik doe nu het semester Game aan de Informatica & Communicatie Academie. Veel huiswerk m.b.t. wiskunde maar ook veel werken met de Unreal Development Kit (UDK) voor 3D level design. Tot nu toe gaat alles prima!

Afgelopen zaterdag werd mijn broertje Dennis 21 jaar. Hij is inmiddels al een half jaar aan het studeren aan de Faculteit Economie, Management en Recht van de HAN te Arnhem. Hopelijk kan hij de studie met goede cijfers afronden over een aantal jaren!

Vandaag was het Valentijnsdag. Dit is natuurlijk extra moeilijk met een lange afstandsrelatie die we hebben. Ik heb Marissa gevraagd om voor Anggie een grote bos bloemen voor haar te kopen. Deze werd vanochtend op haar kantoor afgeleverd, voor haar een hele verrassing.

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive