27 June 2010

Agus berulang tahun

Een rustige, maar leuke verjaardag samen met mijn Indonesische vrienden en vriendinnetje Anggie.

Gisteravond ben ik samen met Dhiesta, Divi en Dahlia naar de bioscoop gegaan in Epicentrum, Kuningan. We hebben de film 'Knight and Day' bekeken; Tom Cruise en Cameron Diaz spelen daarin. Het is een redelijk goede actie/comedy-film. Je kan wel zien dat beide acteurs op leeftijd beginnen te raken.

Na de film zijn we wat gaan eten in de Burger King in de buurt. Ik had verwacht dat Anggie er niet zou zijn op mijn verjaardag omdat ze vrienden van haar baas moest vergezellen naar allerlei locaties. Tegen mij had ze verteld dat ze in Bandung was gisteravond. Ik sprak haar nog aan de telefoon en wenste haar een goede nachtrust in het 'hotel' waar ze zou slapen vannacht. Vervolgens draai ik me om en wil ik aan tafel zitten met Dhiesta, Dahlia en Divi want ik had net mijn eten besteld. Drie maal raden welk meisje daar ook aan tafel zat? Juist ja, en ze was dus helemaal niet in Bandung, hehe.

Wensje doen, kaarsje uitblazen, hoedje op mijn hoofd, slingers om mijn nek.. het moest bijna niet gekker worden. Anggie maakte zich extra druk om voor mij een leuke verjaardag te regelen. Ze moest wel degelijk deze andere mensen vergezellen, maar vanavond was ze gewoon in Bandung. Later op de avond had Anggie ook nog een hele gave nieuwe horloge voor me gekocht. Een casio (zoals mijn oude horloge) met vier verschillende wijzerplaten.

Vandaag, zondag, ben ik lekker uit gaan slapen. Eerst even internetten en iedereen bedanken voor de felicitaties. Wat me opviel is dat er drie Nederlandse vrienden en veertien Indonesische vrienden mij feliciteerden. Dus de bedankjes terug op Facebook en Twitter waren veelal in het Indonesisch, hehe. Vanmiddag ben ik heel even met mijn meisje naar pretpark Dufan (Dunia Fantasi ~ Fantasy World) gegaan in het noorden van Jakarta en we hebben daar wat gegeten. Helaas moest ze die vrienden van haar baas vergezellen vandaag, dus helaas moest ze snel weer op pad om hen te vergezellen naar andere locaties. Op dit moment zit ik in internetcafe Multiplus in Plaza Semanggi. Anggie is straks klaar met werken en dan gaan we misschien samen gezellig eten en daarna misschien samen Engeland - Duitsland op het WK Zuid-Africa kijken op televisie.

Comments

dhiesta natalia

6 August 2010 (10:48 hrs)

Surpris.. surpisee Cobraa.. hey, aku punya foto kamu sedang memakai topi dan topeng aneh :P .. Jelek sekali.. Je kan 't uit myn FB halen, jouw blog zal mooier worden ik geloof ^.^ Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive