1 June 2010

A virtual world trip begins

Mijn wereldreis met Microsoft FSX begint.

Vandaag ben ik begonnen aan mijn wereldvlucht met Microsoft's Flight Simulator X. Om 18.00 uur ben ik op het vliegveld Soekarno-Hatta (WIII) in Jakarta opgestegen richting Kuala Lumpur International Airport (WMKF) in Maleisiƫ. Daar ben ik ongeveer twee uur later aangekomen. De vlucht begon nog met een beetje daglicht, maar al gauw was de zon verdwenen en moest ik landen in de nacht.


Ik ben na een paar uur pauze weer opgestegen en doorgevlogen naar vliegveld Tan Son Nhut (VVTS) in Ho Chi Minh, Vietnam. Deze vlucht was niet al te lastig, alhoewel het geheel in het donker verliep. Er stonden geen sterke winden en ik kon zonder problemen landen. Beide vluchten heb ik gevlogen met een Beechcraft King Air B350. Ik heb

Comments

No comments posted yet. Post a comment
Loading comments..

Other recent articles

Work and Stay Permits for Expats in Indonesia

About the long process for obtaining a stay permit in Indonesia

Going to Bali Again

Went to visit Bali two months in a row

Short break from reality

Went for a short holiday to Bali island

Archive